Bağlama Şehit Adnan Savaş İlkokulu

WEB https://baglamasasilk.meb.k12.tr
Adres : BAĞLAMA BELDESİ HÜRRİYET MAH. PAŞA CAD. BAĞLAMA ŞEHIT ADNAN SAVAŞ ILKOKULU BLOK NO 2 MERKEZ / NİĞDE
VİZYON : -Okulumuzu saygın, güvenilir okul haline getirmek. -Mükemmel bir dünya için, kendini ve toplumu geliştiren mutlu ve özgür insan yetiştirmek. -Atatürk ilke ve devrimleri doğruktusunda nitelikli bir eğitim vererek, Onları 21. yüzyılın değişen şartlarına "Çağdaş, Bilgili ve Aydın Bireyler" olarak yetiştirmektir. -Öğrencilerin yetenekleri ve hobileri doğrultusunda yaratıcılıklarını keşfetmelerini sağlamak amacıyla, ders dışı eğitim faaliyetlerini gerçekleştirmektir.
MİSYON : -Okulumuzu Türkiye Cumhuriyeti ve Atatürk ilkeleri doğrultusunda; çağdaş, laik, demokrat bir eğitim anlayışı ile toplum hayatına uygarlığın getirdiği nitelikte değişime ve gelişime açık, aydın yurttaşlar yetiştirmek. -Bilim çağında, yöresel kimliklerini ve milli değerlerini muhafaza edebilen, kendine saygı ve güven duyan, girişken, genç ve dinamik nesiller yetiştirmektir. -İletişim kurabilen, sorumluluk alabilen, kendine güven duyan, üreten,öğrenmeye ihtiyaç duyan, Atatürk İlke ve Laik Cumhuriyete sahip çıkan bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Normal Tam Gün
Saatler : Ders Başlama Saati:09:00 Ders Bitiş Saati :14:35
Servis :
Ulaşım : Öğretmen Servisi
Yerleşim Yeri : Niğde İli Bağlama Kasabası
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl Merkezine Uzaklığı 42 km olup Çiftlik-Yeşil Gölcük yolu üzerindedir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :